Sueca tria la imatge de les Falles 2021

A pesar de la incertesa sobre la seua celebració, Sueca ha triat el cartell anunciador d'unes festes que es resisteixen a la seua suspensió

Guardar

cartell fallas sueca 2021
cartell fallas sueca 2021

El treball presentat per Jaume Francisco Tomás, d'Algemesí, ha resultat el guanyador del concurs organitzat per la Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Sueca per a representar a les Falles del municipi en 2021. L'obra s'ha imposat per majoria de vots dels membres del jurat entre les 14 que s'han presentat a esta edició. "A pesar de no tindre certesa de quan es podran celebrar les Falles, hem volgut continuar avant amb esta convocatòria per a l'elecció de la imatge de les Falles de Sueca ja que, a més, serà la portada del Llibre Col·lectiu Faller que s'està treballant igualment i eixirà publicat", ha explicat la regidora de Festes, Gema Navarro.

El jurat ha estat compost per l'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez; la regidora de Festes, Gema Navarro; el regidor de Comunicació, Julián Sáez; el dissenyador gràfic, Elies González; el director de l'Escola Municipal d'Art Escultor Beltrán, Manel Baixauli; la Fallera Major de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes, Alicia Falcó; i la responsable de Comunicació de l'Ajuntament, Paloma Gutiérrez. El treball finalista ha sigut el presentat per Silvia Bonillo Ribera, de Sueca.

La regidora de Festes, Gema Navarro, i la Fallera Major de Sueca, Alicia Falcó, han sigut les encarregades de transmetre al guanyador la decisió del jurat.

Destacats