Sueca promou la creació de “corresponsals” juvenils

Guardar

Façana de l'Ajuntament de Sueca
Façana de l'Ajuntament de Sueca

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sueca ha posat en marxa un nou projecte per a buscar "corresponsals" en els diferents centres educatius. "La nostra pretensió és trobar joves amb inquietuds i interés per fer diverses activitats que connecten el seu centre amb el carrer. A través de la creació d'un punt d'informació anomenat 'Racó Jove', les seues funcions consistirien en: participar en les campanyes i projectes juvenils proposats des del municipi, la Mancomunitat i/o l'IVAJ; elaborar propostes d'activitats i coordinar-se, a través de reunions periòdiques, amb el personal tècnic de Joventut i amb la resta de corresponsals", ha explicat la regidora de Joventut, Gema Navarro. Així mateix, els i les interessades i interessades, participarien en reunions a escala nacional i europea de trobades de corresponsals.

Entre els beneficis que aporta la figura del corresponsal, destaquen: la prioritat en la participació en cursos de formació i tallers, recursos i informació, així com les trobades amb corresponsals d'altres centres i ciutats, i les activitats organitzades des de l'àrea de Foment Cultural. Les funcions finalitzarien quan acabe el curs 2020-21.

Els requisits indispensables per a poder optar a la figura de corresponsal són: estar matriculat o matriculada en ESO, Batxiller o Formació Professional, i tindre disponibilitat i predisposició per a desenvolupar aquesta tasca. Així mateix, s'haurà d'emplenar la fitxa d'inscripció i aportar-la amb la fotocòpia del DNI i l'autorització, i enviar-la al correu de la Regidoria de Joventut: joventut@sueca.es. Per a obtenir més informació, els i les joves interessats i interessades poden contactar amb l'Ajuntament, telefonant al 662463475, de 8 a 15h, i preguntar per la tècnica de Joventut; o al Casal Jove, al 600691390, de 18 a 21:30h, i preguntar per la informadora juvenil.

Destacats