Sueca ofereix al Centre de Salut totes les instal·lacions municipals per a facilitar la campanya de vacunació contra la Covid-19

L'alcalde, Dimas Vázquez, ha volgut felicitar la tasca del personal de la Residència San José, així com del departament de Serveis Socials de l'Ajuntament, per haver aconseguit que no es produïra cap contagi des de l'inici de la pandèmia i, per tant, que la residència de Sueca siga una de les primeres a rebre la vacuna

Guardar

Façana de l'Ajuntament de Sueca
Façana de l'Ajuntament de Sueca

L'Ajuntament de Sueca vol mostrar la seua absoluta col·laboració amb el Centre de Salut de la ciutat a l'hora de dur a terme la campanya de vacunació contra la Covid-19 de la manera més efectiva i segura per a la ciutadania i el personal sanitari. Després de la Junta de Govern celebrada aquest matí, l'alcalde, Dimas Vázquez, ha explicat que han decidit per unanimitat, al costat dels regidors amb competències delegades, "oferir al Centre de Salut de Sueca totes les instal·lacions municipals amb què comptem, tant en el nucli urbà com en la zona marítima, per a evitar que les persones hagen de desplaçar-se; així com tots els recursos al nostre abast, a fi de facilitar la planificació i programació de la campanya de vacunació". Així mateix, Dimas Vázquez ha assenyalat que "amb aquesta mesura, i atés que la campanya es preveu massiva en alguns moments, es podran evitar les aglomeracions i la falta de distàncies de seguretat. Pensem que, com a institució local, hem d'afegir el nostre gra d'arena i col·laborar en una causa tan important com aquesta, tal com hem fet sempre amb el Centre de Salut en altres ocasions, pensant sempre en el benestar de la nostra ciutadania".

Per la seua banda, la regidora de Sanitat, Estefanía Requeni, ha explicat que, des de la seua Regidoria, han volgut anticipar-se en l'organització dels espais a l'hora de dur a terme la campanya de vacunació a la resta de la població que no formarà part d'aquesta primera actuació destinada a les persones majors i al personal sanitari. "La nostra pretensió és oferir diferents locals de l'Ajuntament per a habilitar espais dispersos per la ciutat, evitant així aglomeracions i la mescla de persones que puguen anar a vacunar-se amb unes altres que vagen a fer-se la prova PCR o tinguen altres patologies. Atés que la comunicació amb el Centre de Salut és molt fluida, farem tot el que està a les nostres mans perquè aquesta labor es puga dur a terme amb les màximes comoditats i garanties de seguretat possibles".

La Residència San José de Sueca, una de les primeres a rebre la vacuna

L'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, ha explicat també que, el pròxim dia 30 de desembre, tots els usuaris i les usuàries de la Residència San José, així com el personal, rebran la vacuna. "Ens felicitem pel fet que la nostra Residència siga una de les primeres que rebrà la vacuna de tota la Comunitat Valenciana com que no s'ha registrat cap contagi des de l'inici de la pandèmia. Volem expressar la nostra felicitació i reconeixement per a la direcció i personal de la Residència, així com per al departament de Serveis Socials de l'Ajuntament, a la seua regidora responsable, Manoli Egea, i al seu tècnic municipal, per haver aconseguit que no es produïra cap contagi amb uns protocols, rigorosos a vegades, però necessaris i molt efectius per a aconseguir que els i les nostres majors no s'infectaren".
Destacats