Sueca lliura els premis del Concurs de Dibuix 'Falles sense Foc'

Guardar

sueca premios dibujos fallas
sueca premios dibujos fallas

El saló de plens va acollir ahir a la vesprada el lliurament de premis del Concurs de Dibuix 'Falles sense Foc', un certamen que naix arran de la publicació de la I Guia Didàctica Falles 2020/21 Sense Foc, destinada a l'alumnat de 5é i 6é de Primària, així com al d'Educació Especial, al qual se li va oferir un variat i instructiu contingut cultural i didàctic al voltant del món de les Falles perquè el treballaren en els seus centres escolars i a les seues cases.

"Hem tingut una gran participació i qualitat en els treballs presentats, la qual cosa ha dificultat molt la labor del jurat. La nostra pretensió, des de les dues regidories, ha sigut que, d'alguna manera, l'esperit de les Falles estiguera present eixos dies i que no es perdera la il·lusió. Per a això, hem editat la Guia Didàctica al costat d'uns tallers que s'han elaborat en els centres escolars, el Concurs de Dibuix i, pròximament, s'oferirà una exposició en el Casal Jove, on es mostraran tots els treballs participants en el concurs", ha explicat el regidor d'Educació, Joan Carles Vázquez.

"Hem treballat conjuntament aquesta iniciativa des de les dues regidories i estem molt satisfets amb el resultat, amb l'acolliment que ha tingut per part dels col·legis. Esperem en el futur poder dur a terme més activitats com aquesta, però també que puguem gaudir de la festa de les Falles com sempre hem fet", ha assenyalat la regidora de Festes, Gema Navarro.

Els premis entregats van ser per a: en Educació Especial, primer premi per a l'aula 1 d'Infantil; el segon, per a A.C.I., de Secundària; i el tercer premi, per a A. J. I. M. i A., d'Infantil. En 5é de Primària, el primer premi va ser per a I.S.G., del col·legi La Encarnación; el segon, per a L.M.F., de la Unió Cristiana; i el tercer, per a P.C.M., de M. Auxiliadora. En 6é de Primària, el primer premi el va recollir P.G., del col·legi M. Auxiliadora; el segon, A.M.E., del CEIP Carrasquer; i el tercer, A.S.F., del CEIP Cervantes. Tots i totes ells i elles van rebre uns obsequis per part de l'Ajuntament i l'editorial Reclam, col·laboradora en la publicació de la Guia Didàctica.

Els treballs presentats al concurs, al voltant de 700, es podran contemplar en una exposició que s'oferirà pròximament en el Casal Jove.

Destacats