Sueca convoca un concurs de murals en centres escolars per a potenciar la igualtat i l'erradicació de tota classe de violència

Guardar

sueca_placa_de_l_ajuntament
sueca_placa_de_l_ajuntament

La Regidoria de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Sueca ha convocat un concurs per a la realització de murals al voltant d'aquest important concepte com és la igualtat en els centres escolars de Sueca, a través de l'expressió artística en una paret o lloc adequat del col·legi, pati o carrer, amb la finalitat de potenciar la promoció de la igualtat i l'erradicació de tota classe de violència, especialment la violència de gènere; els valors de no discriminació; i la superació d'estereotips de tota mena; al voltant de la commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional Contra la Violència.

"A través d'aquest concurs, amb el qual es pretén potenciar la igualtat i inclusió en els col·legis, complim també amb els objectius del nostre II Pla d'Igualtat d'Oportunitats de la ciutadania de Sueca (2019-2022)", ha explicat la regidora de l'àrea, Gema Navarro.

Podran participar tots els centres escolars del municipi que ho desitgen, el centre d'Educació Especial i el Centre Ocupacional Municipal. Els murals tindran una mesura recomanada màxima de 3 metres d'alt per 6 metres de llarg, aproximadament, encara que podrà variar un poc la grandària en funció de l'espai de què dispose el centre.

La sol·licitud per a participar s'haurà de presentar, fins al 27 d'octubre, en el Registre General d'Entrada de l'Ajuntament de Sueca. El jurat valorarà in situ els treballs presentats que optaran als diferents premis: un primer premi valorat en 700 euros i diploma; segon premi, de 450 euros i diploma; tercer premi, 250 euros i diploma; i 2 accèssits de 100 euros cadascun i diploma.

Els murals guanyadors es coneixeran durant els actes programats amb motiu del 25 de novembre.

Destacats