Sueca celebrarà una Cursa Nadalenca virtual

Guardar

Cursa Nadalenca Virtual
Cursa Nadalenca Virtual

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sueca ha preparat per a enguany una edició especial de la tradicional Cursa Nadalenca. "Des de fa ja alguns anys se celebra aquesta cursa que compta sempre amb una gran acceptació per part de la ciutadania. En l'edició anterior, va ser organitzada pel club Cobarde's Team; però, enguany, la crisi sanitària ens impedirà gaudir-la com estàvem acostumats, amb les nostres disfresses i en companyia dels nostres familiars, amics, etc. Per aquest motiu, des de la Regidoria hem pensat a fer-la de manera virtual, reconvertint-la en un concurs de disfresses amb diverses categories. D'aquesta manera, les actuals circumstàncies no ens privaran del tot de poder gaudir, en grups molt reduïts, això sí, d'un moment de diversió", ha explicat la regidora d'Esports, Celia Beltrán.

En el concurs de disfresses podrà participar tota la ciutadania de Sueca. Les fotografies podran realitzar-se de manera individual, per parelles, en família, per associació, col·lectiu, etc., i enviar-se al correu suecaregidoriaesports@gmail.com, del 13 al 22 de desembre. Per a l'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, l'adaptació d'aquesta carrera a les circumstàncies actuals en forma de concurs de disfresses, "suposa un al·licient més perquè la ciutadania puga, per un moment, evadir-se dels problemes i gaudir d'una activitat lúdica amb els seus éssers estimats en aquestes dates tan assenyalades".

La temàtica del concurs, en principi, és l'esport, però es permetrà qualsevol altra iniciativa divertida a l'hora d'idear les disfresses. Entre els premis, que oscil·laran entre els 50 i els 400 euros, s'entregaran a la millor disfressa infantil, adulta, sènior, per parella, familiar, d'equip o classe, i també a la presentada per un club, associació, col·legi, etc., de la ciutat. Fins i tot les mascotes tindran el seu premi. Tots ells s'entregaran en forma de targetes regal per a utilitzar en els comerços de Sueca. És imprescindible que totes les persones que es realitzen la fotografia porten mascareta.

Destacats