Sueca apel·la a la conscienciació ciutadana davant el pont de desembre per a no retrocedir a les xifres del mes passat

Guardar

Façana de l'Ajuntament de Sueca
Façana de l'Ajuntament de Sueca

La Regidoria de Sanitat de l'Ajuntament de Sueca s'ha adherit a la campanya de conscienciació de Xarxa Salut contra els contagis per la Covid-19, perquè la ciutadania no es relaxe i continue comportant-se responsablement davant la proximitat del pont de desembre. Per a això, es repartirà cartelleria per diferents punts de la ciutat, i a través de les xarxes socials, a fi d'aconseguir que arribe al nombre més gran de persones possible.

"Després del pont d'octubre, les xifres respecte als contagis per la Covid-19 es van triplicar. Per això, hem volgut servir-nos d'aquesta campanya perquè els ciutadans i ciutadanes prenguen consciència de la importància que té el nostre comportament a l'hora de doblegar la corba de contagis. Complim les normes sanitàries per a no haver de lamentar, d'ací a dues setmanes, en plenes festes nadalenques, un perjudici en la nostra salut, i en la dels nostres sers estimats, i una situació molt més restrictiva. Aprofitem les xifres que hem conegut hui, que evidencien una disminució en el nombre de contagis en els últims dies, per a continuar comportant-nos amb responsabilitat", ha assenyalat la regidora de Sanitat, Estefanía Requeni, qui ha aprofitat per a enviar un missatge a la ciutadania en els seus primers dies com a responsable d'este departament, "m'agradaria que tota la informació que oferim, tinga molt prompte els efectes desitjats. Informarem contínuament la població de tot allò que podem fer per a contribuir a doblegar la corba i no haver de lamentar noves restriccions de cara a Nadal. Així mateix, voldria afegir que el meu treball està a la disposició dels suecans i suecanes, i que estic oberta a qualsevol dubte, suggeriment o aportació que vulguen realitzar-me".

Per la seua banda, l'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, ha volgut també recomanar prudència a la ciutadania "en l'actualitat, comença a albirar-se que, a curt termini, puguem disposar d'una vacuna per a aquest virus que està assolant, tant sanitàriament com econòmicament, a la nostra societat. Però, fins que eixa solució farmacològica arribe, la millor vacuna que existeix és la nostra responsabilitat individual. Per tant, com a alcalde, m'agradaria que, en aquests dies de festivitats diverses, no ens relaxem davant aquesta pandèmia i no li donem oxigen a un tercer brot que podria ser demolidor en tots els aspectes".

Destacats