La Junta Local Fallera de Sueca celebra el seu acte tradicional de felicitació de les festes adaptat a les normes anti-Covid19

Guardar

ok
ok

La Junta Local Fallera de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes va celebrar, ahir diumenge, l'acte tradicional de felicitació de les festes nadalenques a tot el col·lectiu faller d'una manera senzilla i adaptada a les circumstàncies. En representació de l'Ajuntament de Sueca va assistir la regidora de Festes, Gema Navarro, qui va estar acompanyada en l'escenari per les Falleres Majors de Sueca, Alicia Falcó i Helena Mompó, i el vicepresident de la JLF, Pau Tomás. Així mateix, van estar presents els i les representants de moltes comissions de la ciutat i les entitats locals menors.

En primer lloc, la Junta Local Fallera va entregar un obsequi a les membres de les Corts d'Honor de les Falleres Majors de Sueca, les quals van ser les primeres a pujar a l'escenari. A continuació, les màximes representants de la festa fallera de la ciutat, Alicia i Helena, junt amb la regidora de Festes i el vicepresident de la Junta Local Fallera, van rebre en l'escenari a les Falleres Majors i Presidents de les comissions que van assistir a l'acte, als qui se'ls va entregar un obsequi.

"Enguany, a més d'obrir els nostres cors per a oblidar rancors i diferències, i manifestar els millors sentiments compartint amor, pau, esperança i alegria, és necessari afegir altres conceptes per a acabar este any de la millor manera possible com són: la responsabilitat, generositat, solidaritat, prudència i respecte a tota la societat", va expressar la regidora de Festes, Gema Navarro, en el discurs que va oferir als i les presents per a finalitzar desitjant a tots i totes "prosperitat, pau, amor i, per descomptat, salut, molta salut per a estes festes i per a l'any nou que vindrà".

Les Falleres Majors de Sueca, Alicia i Helena, van prendre també la paraula per a desitjar a tots i totes els i les assistents unes bones festes i "un 2021 en el qual poder, per fi, gaudir d'unes festes falleres com ens mereixem". Per la seua banda, el president de la Junta Local Fallera, Bernardo Garrigós, va felicitar també les festes a tot el col·lectiu faller a través d'una gravació que es va escoltar a la sala al no poder estar present.

Destacats