La gestió mediambiental de Sueca és reconeguda, un any més, pel programa Viles en Flor

Guardar

ok
ok

La gestió mediambiental de l'Ajuntament de Sueca ha sigut reconeguda, un any més, per la iniciativa Viles en Flor, l'objectiu de la qual és reconéixer les accions dutes a terme pels municipis per a la millora i potenciació dels espais verds urbans, la seua gestió sostenible, la conscienciació ciutadana, l'educació ambiental i la creació d'un entorn propici per a la recepció i estada, tant dels residents com dels visitants i turistes. A conseqüència de la crisi sanitària, l'acte de lliurament de guardons no ha pogut celebrar-se enguany. Per aquesta raó, un dels patrocinadors del Programa ha visitat l'Ajuntament per a fer lliurament a l'alcalde, Dimas Vázquez, i a la regidora de Medi Ambient, Carmen Pérez, del distintiu de dues Flors d'Honor que li corresponen a la nostra ciutat.

"Estem molt satisfets amb aquest reconeixement que premia el treball realitzat durant tot l'any quant als nostres espais verds, iniciatives mediambientals, etc. És una motivació que ens anima a seguir en la línia de projectes estratègics que suposen una millora en la qualitat de vida de la nostra ciutadania a través dels seus espais públics", ha assenyalat la regidora de Medi Ambient, Carmen Pérez.

Els objectius principals d'aquest Programa són: promoure la protecció, millora i posada en valor dels espais verds urbans; contribuir a la millora de la qualitat de vida dels residents; promoure la cohesió social; millorar la imatge dels municipis i els seus encants de cara a visitants i turistes; generar espais de formació, reflexió i debat entorn de la gestió sostenible dels pobles i ciutats; promoure els espais verds com a punt de trobada de relacions socials intergeneracionals; i millorar la consciència social cap a les polítiques de sostenibilitat ambiental i potenciació dels espais verds urbans.

Destacats