L'Ajuntament de Sueca facilita a la ciutadania dos nous punts de càrrega per a vehicles elèctrics

Guardar

ok
ok

L'Ajuntament de Sueca, a través de les regidories de Medi Ambient i Serveis Municipals, ha instal·lat a la ciutat dos nous punts de càrrega per a vehicles elèctrics que se sumen al que ja funciona en la plaça de l'Ajuntament. Aquesta actuació, l'import de la qual ha ascendit a 43.197 euros, ha sigut possible gràcies al suport financer de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, IVACE, qui ha subvencionat el 80% del projecte mitjançant el programa d'instal·lació d'infraestructura de recàrrega per a vehicles elèctrics any 2020.

"Amb aquesta actuació, posem a la disposició de la ciutadania que posseïsca aquest tipus de vehicle, dos nous punts de càrrega situats en zones estratègiques de la ciutat. Un d'ells serà de càrrega ràpida i, l'altre, semi ràpida. L'objectiu és que puga beneficiar-se del servei el nombre més gran possible de ciutadans i ciutadanes. Per a la seua utilització, serà indispensable registrar-se prèviament en l'aplicació Moviltik i activar la càrrega des del mòbil o qualsevol altre dispositiu", ha assenyalat el regidor de Serveis Municipals, Joan Carles Vázquez. "La nostra pretensió és, al mateix temps que facilitar a la ciutadania la utilització d'aquest tipus de vehicles, potenciar cada vegada més el seu ús no contaminant en benefici de tot el municipi, contribuint a la reducció de gasos i a una millor qualitat mediambiental", ha explicat la regidora de Medi Ambient, Carmen Pérez.

Els dos nous punts de càrrega per a vehicles elèctrics, que estaran ben aviat en funcionament, estan situats en els pàrquings públics del carrer València, per a càrrega semi ràpida, i el carrer Orient, per a càrrega ràpida.

Destacats