El Consell de la Joventut de Sueca es reivindica com a col·lectiu actiu i apte per a la reconstrucció econòmica i social

Guardar

Sueca lectura manifest 12 agost D Inter Joventut
Sueca lectura manifest 12 agost D Inter Joventut

El Consell de la Joventut de Sueca ha aprofitat la celebració del Dia Internacional de la Joventut del passat dimecres, dia 12, per a tornar a fer una crida a la participació. Així han obert les portes a propostes a escala local que es poden presentar bé des dels mateixos perfils de les xarxes socials o mitjançant el correu casaljovesueca@hotmail.es.

"El consell és una plataforma oberta i, precisament per això, va més enllà de ser una simple alternativa d'oci on s'aborden des dels aspectes del dia a dia que més preocupen als joves a la seua implicació i intervenció en la societat", explica la regidora de l'àrea, Gema Navarro.

Hui divendres, aprofitant el tradicional mercat dels divendres, s'ha dut a terme la lectura del manifest en el qual, Germán Rodríguez, portaveu del Consell de la Joventut, ha expressat que "els joves ens trobem en un moment de desídia per part de la societat que ens infravalora i ens veu amb molts prejudicis".

"Ens trobem en una situació vulnerable i ens preocupa la imatge que s'està donant des de la societat i dels mitjans de comunicació assenyalant al jovent, entre altres coses com a principals rebrots de la Covid-19", ha afegit.

Després de manifestar que són un col·lectiu ampli, divers i capaç, i que es comporta amb la mateixa responsabilitat que la resta d'edats, ha afirmat que "ho hem demostrat en cada crisi reinventant-nos una vegada darrere l'altra; adaptant-nos i d'ocasions, acceptant les noves realitats que en gran majoria ens perjudiquen. Tot i això som un col·lectiu actiu i per això reivindiquem el paper que ha de jugar el jovent en la reconstrucció econòmica i social en època Covid i post-Covid".

El portaveu ha conclòs expressant: "Els joves som el present, som el futur i estem preparats per a assumir el paper que ens correspon en la societat per transformar-la en una més igualitària, lliure i justa".

Destacats