El Centre Ocupacional de Sueca elabora un vídeo per a reivindicar els drets fonamentals de les persones amb discapacitat

Guardar

Façana de l'Ajuntament de Sueca
Façana de l'Ajuntament de Sueca

Demà, 3 de desembre, se celebra el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional. Per aquest motiu, des del Centre Ocupacional de Sueca han volgut unir-se a aquesta commemoració elaborant un vídeo sobre el manifest realitzat per Plena Inclusió, organització que representa a Espanya a les persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament.

En el vídeo, en el qual han participat tots els usuaris i usuàries del Centre, a excepció dels que viuen en la residència, es mostra un resum dels efectes que la pandèmia ha exercit en les persones amb discapacitat; així com la proposta de 10 idees a tindre en compte en la reconstrucció del país. Des del Centre, els usuaris i usuàries han volgut reivindicar també, a través d'aquest vídeo, drets fonamentals, com l'accessibilitat física i cognitiva, inversió en habitatge, treball, salut, educació, i també el suport a les famílies que, en definitiva, són les que sempre estan al seu costat en una lluita contínua.

La regidora d'Acció Social, Manoli Egea, ha mostrat el suport de l'Ajuntament a totes les iniciatives que duen a terme els usuaris i usuàries de Centre, especialment quan es tracta de defensar els seus drets. El vídeo podrà visualitzar-se en la televisió local Sueca Televisió, i en les xarxes socials del Centre Ocupacional i de l'Ajuntament de Sueca.

Destacats