Melcior Mauri visita les noves instal·lacions del Centre Municipal d’Esports de Cullera

Guardar

Cicle indoor Melcior Mauri Cullera
Cicle indoor Melcior Mauri Cullera

El campió de la Vuelta en 1991 i medalla de plata en el Campionat del Món de contrarellotge en 1998, entre altres èxits nacionals i internacionals, Melcior Mauri, ha sigut l'encarregat de formar als monitors de cicle indoor del Centre Municipal d'Esports.

El ciclista ha visitat les noves instal·lacions per explicar el funcionament de l'equipament d'avantguarda i pioner d'aquesta sala així com de la seua plataforma virtual.

La sala de cicle indoor compta amb bicicletes d'última generació i amb una gran pantalla per també poder realitzar classes virtuals en la sala. L'objectiu de la formació, a càrrec del qui també compta entre el seu palmarés grans classificacions en Jocs Olímpics i Tours de França, ha estat maximitzar el rendiment de l'equipament del cicle indoor perquè les persones usuàries puguen aprofitar en plenitud les instal·lacions amb les quals compta Cullera i que estaran obertes completament a partir del pròxim 3 de maig.

El ciclista català ha compartit un matí amb el personal del complex esportiu i també amb l'alcalde de la ciutat, Jordi Mayor i el regidor d'Esports, Javier Cerveró.

Destacats