L'oficina municipal europea de Cullera ha presentat més de seixanta projectes des de la seua creació

El valor ascendeix a aproximadament 35 milions d'euros

Guardar

projecte sprinters cullera
projecte sprinters cullera

Des que Cullera va crear la seua oficina municipal europea l'any 2017, la ciutat ha presentat més de seixanta accions valorades en uns 35 milions d'euros i ha obtingut un gran èxit en la taxa de projectes aprovats.

Els àmbits en els quals s'ha posat el focus en les accions són molt diversos, des del turístic, l'educatiu, esportiu, ocupacional, artístic, tecnològic o de mobilitat fins a la inclusió, entre altres.

Des de l'oficina municipal europea de Cullera, la ciutat busca aprofitar al màxim qualsevol oportunitat de finançament procedent d'Europa per a poder gestionar projectes locals d'una manera més àgil i efectiva.

Cullera, entre el 15% d'ajuntaments valencians amb oficina pròpia

Segons la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), Cullera es troba entre el 15% de consistoris de la Comunitat Valenciana que compta amb una oficina dedicada a la captació de finançament procedent d'Europa.

És en aquest percentatge d'ajuntaments on es troben els que tenen major percentatge d'èxit en dur a terme projectes europeus i els que obtenen un major finançament de la Unió Europea.

Projectes de l'oficina municipal europea de Cullera

La localitat costanera ha dut a terme alguns grans projectes. Exemple d'ells són el projecte cultural Europa Creativa, destinat a revitalitzar el barri del Pou o l'ECIESC, en el qual es va apostar per potenciar les capacitats educatives de joves cullerencs, búlgars i italians en risc d'exclusió social.
Destacats