L'Escola Teatre Serrano de Gandia compleix 10 anys

Ho celebra amb una festa/funció teatral on participa alumnat i antics membres de l'escola

Guardar

gandia aniversario teatro
gandia aniversario teatro

El regidor delegat de Cultura, Nahuel González, acompanyat de la directora de l'Escola Teatre Serrano, Ruth Palonés, ha presentat aquest matí els actes programats amb motiu del desè aniversari de l'Escola Teatre Serrano.

Així, s'hi ha programat dos dies de representació teatral de primer nivell amb l'obra "I tornarem a sopar al carrer", en la qual participen diferents generacions d'alumnes que han passat per l'escola de teatre. Es representarà el 17 i 18 d'octubre, a les 20 i les 19.30 hores, respectivament, a la Sala A del Teatre Serrano.

"És un orgull poder haver treballat tots aquests anys al costat de l'Escola Teatre Serrano, que sempre tindrà tot el suport de l'Ajuntament", ha assegurat González.

"I tornarem a sopar al carrer", que s'havia d'estrenar el mes de maig passat i es va ajornar a conseqüència de l'estat d'alarma, és una festa/funció teatral on participen 23 actrius i actors en escena "que són el millor testimoni de la feina que hem desenvolupat durant tots aquests anys. I ho celebrem amb una obra d'autoria valenciana, com a ferma reivindicació del talent que hi ha a la professió teatral de la nostra terra. És un text molt bonic amb un títol molt adient. Una obra molt divertida amb moments emotius", ha explicat Palonés.

Destacats