Els emissaris dels Reis Mags recolliran les cartes casa per casa a Cullera

Guardar

Emissari Reial 2019_016
Emissari Reial 2019_016

Ses Majestats els Reis Mags d'Orient han fet saber a l'Ajuntament de Cullera que durant el matí del 5 de gener vindran els seus emissaris a recollir les cartes dels xiquets i xiquetes de Cullera casa per casa.

Així ho han confirmat Melcior, Gaspar i Baltasar qui a més han indicat que estiguen els xiquets i xiquetes a les seues cases «perquè els nostres enviats especials arreplegaran els vostres desitjos i peticions un per un».

Segons han informat al consistori des de fonts reials, els emissaris arribaran de matí i a partir de les 09.00 hores tocaran a cada casa on visca un xiquet o una xiqueta. «Els Reis Mags ens han dit que els seus emissaris aniran a totes les cases del poble i de les pedanies on hi haja xiquets i xiquetes de fins a 12 anys», ha explicat la regidora de Festes, Susi Melià.

De fet, Melcior, Gaspar i Baltasar també han confirmat a l'alcalde, Jordi Mayor, la seua presència en la ciutat i que arribaran eixe mateix dia a la vesprada. Una arribada virtual que es podrà seguir en directe a través de distintes plataformes multimèdia que facilitarà el consistori en els dies previs.

Més activitats infantils

A més a més, el consistori ha programat junt amb l'associació ACECU més activitats infantils per a aquest Nadal. Òpera infantil, màgia, teatre, musicals, equilibrisme i més propostes culturals adaptades amb totes les mesures de seguretat. La regidora Melià ha explicat que «mentre la situació sanitària ho permeta mantindrem la programació prevista per a aquestes festes nadalenques».

Aquestes seran el dia 23 de desembre 'Conte de Nadal', 27 de desembre 'La bella y la bestia', 28 de desembre 'Pop's corn', 29 de desembre 'Pinotxo', 30 de desembre 'Hansel Gretel', 2 de gener 'El gran circ total', 3 de gener 'Magical' i el 4 de febrer 'Charlie i el llibre màgic'. Totes elles a les 18.00 hores al Saló d'Actes de la Casa de la Cultura.

Destacats