Cullera recull hui el premi a l'excel·lència en la gestió dels serveis socials

La regidora Francesca Ortiz destaca la inversió, la transparència i la contínua millora com a claus d'aquest reconeixement

Guardar

Entrega premi serveis socials cullera
Entrega premi serveis socials cullera

L'Ajuntament de Cullera ha rebut aquest matí, via telemàtica, el nou premi concedit per l'Associació Estatal de Directors i Gerents de Serveis Socials per la seua tasca de seguiment, transparència, implementació i contínua millora dels seus programes socials.

La regidora de Serveis Socials, Francesca Ortiz, ha participat per videoconferència en l'entrega d'aquests premis celebrada a Fuenlabrada. L'edil ha destacat que el premi es basa en la inversió de l'Ajuntament però sobretot «perquè hem sigut capaços d'autoavaluar-nos, fer-ho públic i perquè des de l'Associació entenen que a Cullera hi ha una voluntat política de seguir millorant. Que els serveis socials no s'han quedat paralitzats, que prosperem i anem a més».

En aquesta línia, l'alcalde de la ciutat, Jordi Mayor, ha explicat que per tercer any consecutiu Cullera rep un guardó important pels seus projectes de serveis socials de la mà d'aquesta associació estatal. «És un orgull i una recompensa al treball incansable de tot l'equip de serveis socials que, a més, enguany han tingut un afegit de feina per les circumstàncies de la pandèmia», ha valorat la màxima autoritat local.

Mayor també ha fet referència a una de les màximes del seu equip municipal «primer: les persones». «Som un govern que aposta per les persones des del primer minut, i tots estos programes que duem a terme demostren que a més d'eficients som transparents», argumenta l'alcalde.

Ambdós, tant Ortiz com Mayor, han coincidit en la necessitat de seguir prioritzant les persones i seguir en eixa línia.

Serveis socials integrats

Precisament, en aquesta aposta d'anar a més en la inversió i gestió dels serveis socials locals, l'alcalde ha anunciat que Cullera va a fer una inversió d'1,8 milions d'euros per a construir un centre de serveis socials on estaran tots aquests serveis integrats. «Tenim un equip immillorable, però el que volem ara és també tindre les millors condicions i per això volem fer un edifici on s'alberguen tots aquests departaments i on tenim la idea d'ubicar també el centre de dia de l'associació AFACU», explica Mayor.

En paraules de l'alcalde la creació d'aquest edifici centralitzat «és urgent. Aquell que té necessitats les té hui. No esperarem ni un minut perquè tant els serveis socials com la ciutadania tinguen el que es mereixen», reivindica Mayor.

Destacats