Cullera presenta "Atén", el nou servei d'atenció a la ciutadania que facilita i agilitza els tràmits municipals en un únic espai

En els dos primers mesos de 2021 s'han atés més de 2.300 persones

Guardar

cullera-ayto
cullera-ayto

El veïnat de Cullera compta amb una nova oficina i servei d'atenció ciutadana que agilitza i millora la relació entre la població i l'administració local gràcies a la finestreta única. 'Atén', tal com s'anomena aquest servei, és un espai centralitzat tot en un mateix edifici, el baix de la Casa Consistorial, que evita els desplaçaments entre les distintes oficines municipals.

La posada en marxa d'aquesta oficina permet facilitar la tramitació burocràtica en un únic punt, disminuint les càrregues administratives per a la ciutadania i, per tant, ser més eficients a l'hora de comunicar-se amb l'Ajuntament.

L'alcalde de Cullera, Jordi Mayor, el director general d'Administració Local, Antoni Such, i membres de la corporació local han presentat esta vesprada el funcionament d''Atén' que porta obert des de principis de gener d'enguany, i que en els dos primers mesos, ja ha atés a més de 2.300 persones.

Precisament, Mayor ha manifestat que «l'oficina té una clara vocació de servei públic, d'invertir en recursos econòmics, personals, tecnològics i d'accessibilitat per millorar la qualitat en la prestació del servei d'atenció ciutadana, de tramitació de documents i en la mateixa organització municipal».

«Amb 'Atén' el poble de Cullera guanya en atenció integral, en comoditat evitant desplaçaments innecessaris i canalitzant tota la informació en un únic edifici, i a més també en eficiència gràcies a la cita prèvia i a un horari més ampli, ja que el servei està obert ininterrompudament de 8 del matí a 6 de la vesprada», ha explicat l'alcalde. «Una atenció a l'avantguarda en un palau emblemàtic del segle XVIII», ha afegit el primer edil.

Aposta per l'administració electrònica

Per altra banda, l'Ajuntament de Cullera també està apostant per la Seu Electrònica i per aplicar les tecnologies de la informació i la comunicació en les relacions amb l'administració local. De fet, a hores ja són més de 50 tràmits electrònics els que es poden fer des d'aquest portal web.

Cal assenyalar que amb l'administració electrònica es poden fer tràmits des de casa, en qualsevol moment i hora del dia i durant cada dia de l'any.

Destacats