Cullera incrementa les mesures per fer front a la Covid-19

Guardar

cullera-ayto
cullera-ayto

Cullera és actualment una de les ciutats que presenta una de les menors incidències per Covid-19 a la comarca i a la Comunitat Valenciana. Però la situació a la Ribera i a la Comunitat Valenciana comença a ser preocupant i en Cullera, tot i la baixa incidència, també s'han vist incrementats els casos per Covid-19, sent 41 els contagis acumulats en els darrers 14 dies, situant la taxa en 188,83 casos per cada 100.000 habitants.

L'Ajuntament de Cullera vol continuar amb l'estratègia d'avançar-se i anticipar-se en haver comprovat que és esta manera d'actuar la que ens permetrà minimitzar els riscos de contagi mitjançant l'adopció de mesures preventives. Per aquesta raó, la Junta de Govern Local ha decidit prendre noves mesures extraordinàries per preservar la salut de la ciutadania, mesures que entraran en vigor a partir de les 22.00 hores de hui 30 de desembre de 2020 fins al 19 de gener de 2021.

Les mesures que s'adopten són les següents:

1. Procedir al tancament dels parcs i jardins i espais recreatius públics de la ciutat.

2. Suspendre totes les activitats culturals (teatres, música, etc.) així com els concerts programats fins al període de vigència d'aquestes mesures.

3. Suspendre l'atenció al públic en totes les oficines d'atenció municipal (incloses les oficines d'atenció turística i Aigües de Cullera) a les quals s'atendrà telefònicament o mitjançant la sol·licitud de cita prèvia.

4. Procedir al tancament de totes les instal·lacions esportives municipals per a qualsevol activitat, a excepció de les realitzades per esportistes federats les quals hauran de celebrar-se a porta tancada i sense presència de públic.

5. Suspendre qualsevol visita externa a la Residència Municipal de persones majors.

6. Procedir al tancament temporal de la Biblioteca Municipal i la Casa de la Cultura, on tan sols es prestarà atenció telefònica.

7. Procedir al tancament de tots els museus de la ciutat.

8. Intensificar les tasques de desinfecció de vies i espais públics.

9. L'Ajuntament de Cullera recomana el cessament de les activitats associatives tant en espais propis com públics durant el període de vigència d'aquestes mesures.

10. L'Ajuntament de Cullera recomana reduir al mínim qualsevol activitat que no siga essencial així com limitar la interacció social que no siga imprescindible. Per això recomanem a la ciutadania que, en la mesura del possible, es quede a casa.

Finalment, l'Ajuntament de Cullera vol agrair la col·laboració de la ciutadania en la lluita contra la pandèmia i recorda que la principal eina per a la prevenció d'aquesta malaltia no és altra que l'actuació responsable de cadascú de nosaltres.

Destacats