Cullera impulsa una campanya per prevenir el consum abusiu d'alcohol durant la Pasqua

Amb el lema 'aquesta és l'única mona que hauries d'agafar aquestes pasqües', el consistori insta a la ciutadania a gaudir de la festivitat amb responsabilitat, seguretat, consciència i control

Guardar

bahia Cullera
bahia Cullera

L'Ajuntament de Cullera posa en marxa una campanya per a la reducció del consum d'alcohol durant la festivitat de Pasqua. La iniciativa té un doble objectiu: prevenir addiccions abusives i evitar possibles situacions de relaxació enfront del Covid-19 derivades d'aquest consum.

Tot i que el municipi d'acord amb la situació sociosanitària no celebra les Festes Majors ni festivitats de Pasqua, existeixen certs patrons socials arreu del món de normalització de consum de distintes substàncies perilloses quan s'apropen dates assenyalades al calendari.

És per això que, igual que en altres festivitats, el consistori engega aquesta iniciativa per a la prevenció del consum de substàncies addictives com l'alcohol o altres drogues, ja que aquesta és una tasca individual i de la societat en conjunt per a la conscienciació col·lectiva, un fet que en aquests moments de pandèmia adquireix més rellevància que mai.

Tal com indiquen des de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) de la localitat, amb el consum d'alcohol augmenta el risc de transmissió i propagació del virus, ja que redueix la distància de seguretat, t'oblides de posar-te bé la mascareta, etc.

Destacats