Cullera acull una jornada transversal sobre l'assetjament sexual de segon ordre

L'Ajuntament, la Policia Local, l'Escolaica, famílies, professorat i psicòlegs s'alien per aprofundir en la necessitat de protegir a les persones que donen suport a les víctimes de violència masclista

Guardar

Ajuntament de Cullera
Ajuntament de Cullera

Protegir a qui protegeix s'ensenya des dels 0 anys, perquè les persones valentes que es posen del costat de les víctimes de violència masclista tenen dret al suport. Eixe és el tema a debat en el qual es profunditzara en l'Espai de Diàleg de la Comunitat d'Aprenentatge l'Escolaica el pròxim dimecres 5 de maig.

Una tertúlia feminista dialògica per posar en relleu la superació de l'Assetjament Sexual de Segon Ordre des de les primeres edats fins a la vida adulta on participaran, junt amb l'Escolaica, famílies, professorat i monitors, l'Ajuntament de Cullera amb les regidories d'Igualtat i d'Educació, amb la Policia Local i amb el gabinet psicològic municipal.

Cal detallar que l'Assetjament Sexual de Segon Ordre és la violència física o psicològica, les represàlies, les humiliacions i la persecució exercida contra les persones que donen suport a les víctimes de violència masclista i trenquen eixe silenci.

És per això que aquesta jornada s'aborda de forma integral i comunitària i té entre els seus fonaments "protegir a qui protegeix", perquè és l'única forma que les persones no tinguen por de donar suport a les víctimes i solidaritzar-se amb elles.

Qualsevol persona interessada a participar pot fer-ho enviant un email al correu del centre (46003381@gva.es) o a la Regidoria d'Igualtat (igualtat@cullera.es).

Destacats