La Diputació col·laborarà en el nou projecte de creació d'ocupació de L'Ènova

Guardar

l'enova diputación
l'enova diputación

El responsable de l'àrea de Desenvolupament Rural i Polítiques contra la Despoblació de la corporació provincial, Ramiro Rivera, ha visitat el municipi de L'Ènova amb l'objectiu principal de conéixer de primera mà el nou projecte d'activació econòmica i emprenedoria que l'ajuntament vol posar en marxa pròximament. La finalitat d'aquest pla és la creació d'ocupació a partir de la potenciació del producte local (bàsicament agrícola), donant suport a les diferents iniciatives empresarials mitjançant la formació i el finançament, així com ajudant en tasques de màrqueting, distribució i internacionalització.

La Diputació de València estudiarà diverses fórmules per a col·laborar en un projecte fonamental per a diversificar l'activitat del municipi, valorar els productes locals (cas de la taronja sal·lustiana) i atraure població. És una manera, a més, de rellançar les Pimes orientant-les en la seua adaptació a nous mercats i escenaris.

Durant la seua visita a L'Ènova, localitat pertanyent a la comarca de la Ribera Alta, Ramiro Rivera s'ha reunit amb Tomás Giner, alcalde d'aquest municipi de menys de 1.000 habitants, i ha signat en el llibre de visites del consistori.

Destacats