Guadassuar suma hui un nou brot de 33 casos de COVID-19

Ahir, aquesta mateixa localitat comptava amb 59 positius actius

Guardar

test-pcr-covid
test-pcr-covid

La conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha registrat avui un nou brot de 33 contagis positius de COVID-19 en la localitat valenciana de Guadassuar d'origen social. D'aquesta manera, en el dia d'avui s'han registrat un total de 777 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d'antígens en tota la Comunitat Valenciana, que situen la xifra total de positius en 47.670 persones. Per províncies, la distribució és la següent: 49 a Castelló (5.200 en total); 296 a Alacant (16.063 en total), i 432 a la província de València (26.400 en total). A més, el nombre total de pacients sense assignar es manté en 7.

Aquest nou brot de 33 casos positius de COVID-19 posa a la localitat valenciana de Guadassuar en el punt de mira, ja que la incidència del virus en aquesta localitat preocupa molt respecte als criteris sanitaris de contagis i per a doblegar la corba.

Així, podria ser que Guadassuar haurà d'establir noves restriccions d'acord amb la seua alta incidència que acumula en els últims dies, ja que com ha dit el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, hi ha "una certa preocupació per alguns territoris" de l'autonomia quant a l'evolució de la pandèmia de COVID-19, per la qual cosa hi ha "diferents localitats i ciutats on probablement es prenen mesures en els pròxims dies".

Destacats