Rècord d’inscripcions en les Escoles Esportives Municipals de Carcaixent

Guardar

EEMM Carcaixent
EEMM Carcaixent

Les Escoles Esportives Municipals de l'Ajuntament de Carcaixent han començat aquesta setmana el curs superant el nombre d'inscripcions de l'any anterior. En aquest cas, per al curs 2019 / 2020 han sigut més de 600 els xiquets i xiquetes d'entre 3 i 16 anys els qui s'han apuntat en les 12 modalitats que s'oferien. Com sol ser habitual, les activitats més demandades són futbol sala i gimnàstica rítmica.

L'objectiu de les Escoles Esportives Municipals és oferir a la població infantil i jove de Carcaixent l'oportunitat de tindre un estil de vida sa i saludable, així com practicar esport en línia amb una concepció educadora, participativa i integradora.

«Les Escoles Esportives Municipals són part de la nostra ciutat. Són milers els joves que al llarg de la seua història han participat en elles» comenta la regidora d'Esports, Sara Diert. «A les Escoles Esportives s'han conegut molts joves que no són del mateix centre educatiu però comparteixen una afició esportiva en comú».

Aquest any, les Escoles Esportives han ampliat l'edat de participació fins als 16 anys davant la gran demanda que existia per part de les famílies i dels xiquets i xiquetes que complien els 14 i no podien seguir a les Escoles. Amb aquesta mesura, en paraules de la regidora, «millorem les Escoles Esportives fent-les més grans i acollint més joves per tal de seguir promovent d'aquesta forma l'estil de vida sa i saludable i un esport integrador i participatiu que és l'objectiu d'aquesta Regidoria».

Destacats