McDonald's obri el seu primer restaurant a Carcaixent

Guardar

Restaurant McDonald's a Carcaixent
Restaurant McDonald's a Carcaixent

McDonald's, dins del seu pla de creixement nacional, torna a apostar per la Comunitat Valenciana per a obrir un nou restaurant. Situat en l'Avinguda Bressol de la Taronja, Sector Nord Terciari 2, al costat del centre comercial Ribera del Xuquer, és el primer d'aquesta localitat, el vint-i-nové de la província i el seixanté tercer en la comunitat autònoma.

El restaurant compta amb una superfície de 325 metres quadrats, i té a més una terrassa de 237 metres quadrats. Amb la inauguració d'aquest nou restaurant, McDonald's donarà un impuls a l'ocupació en la localitat, amb la creació de 40 nous llocs de treball, incloent-hi una figura de recent creació en els seus establiments: la de Responsable de Seguretat i Higiene, encarregat d'assegurar que es compleix el protocol Entorn Segur, implementat per la companyia arran de l'emergència sanitària.

Iñaki Vázquez, franquiciat del restaurant, comenta: "L'obertura d'aquest restaurant suposa un gran orgull per a mi i per al meu equip, ja que portem per primera vegada l'experiència McDonald's a aquesta localitat, contribuint a la dinamització de l'ús de la zona. Estem molt il·lusionats per donar als veïns d'aquest gran poble un nou lloc per a gaudir d'un ambient agradable i segur, en el qual oferirem el que millor sabem fer: una oferta gastronòmica variada, elaborada amb ingredients de la més alta qualitat".

El nou restaurant compta amb quioscos digitals, servei a taula per a rebre còmodament la comanda i mobiliari per a carregar els mòbils. També disposa de l'espai McCafé, on els clients poden gaudir d'un café recentment molt i acompanyar-lo de productes dolços o salats en qualsevol moment del dia. A més, també està disponible la plataforma d'hamburgueses prèmium Signature Collection, amb receptes exclusives que faran les delícies dels paladars més exigents.

L'oferta es completa amb el servei directe al cotxe McAuto i una zona de jocs perquè els més menuts de la família es divertisquen durant la seua visita al restaurant.

Arxivat a:

Destacats