Carcaixent organitza la II Mostra del Patrimoni Local amb la Biennal de Pintura com a protagonista

L’exposició recull les obres guanyadores de les nou edicions celebrades d’este certamen

Guardar

II Mostra Patrimoni Local
II Mostra Patrimoni Local

L’Ajuntament de Carcaixent, a través de la Regidoria de Cultura, ha organitzat la II Mostra de Patrimoni Artístic de Carcaixent amb l’objectiu de posar en valor el bagatge acumulat durant la trajectòria de la Biennal de Pintura «Ciutat de Carcaixent». Per primera vegada, la Sala Sant Llorenç, acull les nou obres guanyadores de les nou edicions celebrades en una exposició que pretén donar a conèixer a la ciutadania part de la col·lecció municipal d’art pictòric i més específicament l’art contemporani.

La Biennal de Pintura «Ciutat de Carcaixent» és un certament que el consistori convoca des de l’any 2002 en col·laboració amb l’Associació Pictòrica i Cultural amb la intenció de donar rellevància a les diferents propostes artístiques que des de diferents àmbits de la pintura estaven desenvolupant-se arreu de l’estat espanyol. Al llarg de les nou edicions celebrades, el certamen ha esdevingut un referent estatal com ho demostra la qualitat de les obres presentades per artistes de diversa procedència i estil pictòric. Pasqual Boqueta, regidor de Cultura i Patrimoni, ha volgut remarcar que, malgrat les circumstàncies, «hem d’aprofitar estos moments i seguir fent cultura segura. Per eixe motiu, des de la regidoria estem treballant en la convocatòria de la X Biennal ja que són esdeveniments com este certamen els que ajuden al cultiu de les arts i a fer més ric el panorama cultural de Carcaixent».

L’exposició s’inaugura demà a les 19 hores i comptarà amb la presència d’algun dels guanyadors de les passades edicions. Es podrà visitar en la Sala Sant Llorenç fins el 10 de gener de dilluns a dissabte de 19 a 21 hores i diumenges de 12 a 14 hores i de 19 a 21 hores a excepció dels dies 24, 25 i 31 desembre i el 1 i 5 de gener. Els dies 27 de desembre i 3 de gener a les 12 hores es podrà fer una visita guiada en grups reduïts.

Destacats