Carcaixent estrena un aparador digital per afavorir les vendes del comerç local

La plataforma i APP comerccarcaixent.es busca ser una ferramenta per a modernitzar el xicotet comerç

Guardar

Presentació campanya comerç carcaixent
Presentació campanya comerç carcaixent

Coincidint amb l'arribada de la campanya de Nadal, l'Ajuntament de Carcaixent ha posat en marxa una plataforma de compres de comerç local comerccarcaixent.es. Es tracta d'un espai web i una app posats en marxa des de la Regidoria de Comerç, on tots els establiments associats que ho desitgen poden incloure els seus productes i serveis així com promocionar les seues ofertes.

En aquesta plataforma, en la qual ja estan adherits més de 50 establiments, es podran comprar tota mena de productes i serveis. A més, la web conté un apartat anomenat 'promocions i ofertes' en el qual es poden consultar totes les ofertes que han preparat per a aquestes dates tan assenyalades.

La posada en funcionament de la plataforma té com a objectiu ser una eina de modernització i digitalització comercial, que busca una adaptació a les vendes per Internet per al comerç local, una necessitat que s'ha posat de manifest encara més després d'observar l'evolució positiva de les compres online amb motiu de la pandèmia.

Sara Diert, regidora de Comerç, ha volgut posar de manifest que el futur del comerç de proximitat passa per la digitalització, "hem estat treballant durant molt de temps en aquesta plataforma perquè el xicotet comerç de Carcaixent puga promocionar els seus productes a través d'internet i arribar a més gent. A partir d'ara, aquesta plataforma ja està disponible per a la ciutadania, per a estar al dia de tot el que ofereix el comerç local de Carcaixent", afirma Sara Diert.

La regidora ha animat a tota la població a baixar-se l'app o entrar en la web i conéixer "tots els serveis i productes que poden trobar sense eixir de Carcaixent i a un sol click". A més, també ha fet una crida perquè a tots els establiments o serveis que vulguen adherir-se es posen en contacte amb el Departament de Promoció Econòmica per donar-se d'alta en el servei i poder gaudir de tots els beneficis de la plataforma.

Destacats