Carcaixent augmenta en 280.000 euros les ajudes Parèntesi

L'augment permetrà concedir l'ajuda a totes les persones sol·licitants

Guardar

Ajuntament de Carcaixent
Ajuntament de Carcaixent

L'Ajuntament de Carcaixent ha decidit augmentar la quantia total de les Ajudes Parèntesi en 280.000 € més fins a arribar a la xifra de 785.354 €. Aquesta aportació extraordinària prové exclusivament de fons municipals i se suma a l'aportació inicial de 75.000 € feta per l'Ajuntament.

Durant el mes d'abril s'han tramitat i transferit més de 225.000 € a 94 persones beneficiàries que formen part dels sectors més afectats per la pandèmia i que comptaven amb accés directe a aquestes ajudes.

Durant les pròximes setmanes la Regidoria de Promoció Econòmica tramitarà i resoldrà les sol·licituds restants de totes les persones autònomes i microempreses del teixit econòmic local i que, encara que no comptaven amb un accés directe a aquestes ajudes, amb l'excedent inicial i l'aportació extraordinària de l'Ajuntament, tindran assegurada l'ajuda si compleixen tots els requisits.

Per a Sara Diert, vicealcaldessa i regidora de Promoció Econòmica "l'esforç de l'Ajuntament amb l'augment en 280.000 € de fons propis és una molt bona notícia per al comerç local de Carcaixent que s'ha vist afectat per la crisi econòmica provocada per la paralització de l'economia i, especialment, pel canvi de comportament dels consumidors i consumidores on s'està veient un augment de compra online en grans superfícies".

Destacats