Torna el lliurament presencial dels Premis Literaris Ciutat d'Alzira

La sala Rex Natura acollirà el 12 de novembre el sopar i la gala d'entrega dels guardons de 2021

Guardar

Presentació Premis Literaris Ciutat d'Alzira
Presentació Premis Literaris Ciutat d'Alzira

Els Premis Literaris Ciutat d'Alzira engeguen motors. Aquest dimarts, 19 d'octubre, s'ha celebrat en el Gran Teatre d'Alzira una roda de premsa on representants de l'Ajuntament, de Bromera, juntament amb bona part dels patrocinadors, han anunciat als mitjans de comunicació les novetats del certamen, previst per a la nit del divendres 12 de novembre. Tal com ha anunciat l'alcalde d'Alzira, Diego Gómez, enguany es recupera la celebració presencial, que tindrà lloc a la sala Rex, però amb un aire diferent del d'altres ocasions.

Tant l'alcalde com el regidor de Cultura, Alfred Aranda, així com els patrocinadors assistents a l'acte –l'escriptor Ferran Torrent per part de Global Omnium; Salvador Montañana, del consorci Ribera-Valldigna; Maria Josep Ortega, representant de la Mancomunitat de la Ribera Alta, i Alejandro Cerdà, director de la Uned Alzira-València– i el director literari de Bromera, Gonçal López-Pampló, han mostrat l'alegria i el goig que suposa recuperar la normalitat en la celebració d'un certamen com aquest, tan important per al món cultural, especialment el literari. En aquest sentit, l'alcalde ha celebrat la tornada a poc a poc i amb prudència de la vida cultural a Alzira.

Enguany, l'encarregada de conduir la gala serà l'actriu valenciana Débora Esteve, que estarà acompanyada a l'escenari de Woman on Tap, un grup format per tres dones que canten en harmonia versions dels anys 40, 50, 60 i 70.

Abans de la gran nit, però, es coneixeran els veredictes del XVI Premi de Teatre Ciutat d'Alzira Palanca i Roca, el 29 d'octubre de 2021, i els del VI Premi Internacional Enric Solbes d'Àlbum Il·lustrat Consorci Ribera i Valldigna i el XXVI Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre, el 5 de novembre de 2021.

Arxivat a:

Destacats