La incidència de la Covid-19 en Alzira arriba als 816 casos per 100.000 habitants

Guardar

Façana de l'Ajuntament d'Alzira
Façana de l'Ajuntament d'Alzira

El Departament de Salut de la Ribera ha recuperat la reunió setmanal de cada dijous una vegada han passat les festes de Nadal. En l'actualització telemàtica de les dades de casos positius a Alzira les xifres mostren una pujada en tots els municipis de la comarca, passant de 330 a 816 casos per cada 100.000 habitants. En total la ciutat té 373 casos actius, en els últims tres dies 128 casos nous.

L'alcalde, Diego Gómez, i la regidora de Sanitat, Gemma Alós, han assistit a la reunió on han explicat que la situació és complicada a tota la comarca. "Les reunions socials dels últims dies ens han passat factura i ara mateix patim una situació que s'ha agreujat notablement des de la passada setmana. Demanem a tota la ciutadania que extremen les precaucions i que porten a terme un seguiment rigorós de les mesures que va anunciar la Generalitat el passat dimarts", ha explicat l'alcalde.

Cal recordar que el dimarts 5 de gener el president de la Generalitat, Ximo Puig, i la consellera de Sanitat, Ana Barceló, van comparéixer per a explicar les mesures de prevenció i actuació davant la Covid-19 després de la reunió amb la Mesa Interdepartamental.

Les restriccions van entrar en vigor hui a les 00 hores i s'allargaran fins al 31 de gener:1- Es prolonga el tancament perimetral de tota la Comunitat Valenciana fins al pròxim 31 de gener.2- S'avança el toc de queda a les 22.00 hores.3- El tancament de l'hostaleria de tota la Comunitat Valenciana s'avança a les 17 hores.4- Prohibit fumar a les terrasses dels restaurants i bars i les taules podran tindre un màxim de 4 persones.5- Es redueix al 30% els aforaments dels comerços.6- Continua el màxim de 6 persones en les reunions socials i familiars.7- Es tanquen perimetralment aquells municipis amb les incidències més crítiques.

Vacunació en Alzira

Pel que fa al procés de vacunació que ja està realitzant-se a Alzira, la regidora de Sanitat, Gemma Alòs afig que "se segueixen els protocols i procediments previstos, primerament en les residències de majors i personal sanitari de la zona de salut. Tot i que ja comptem amb la vacuna, demane a la ciutadania que actue amb precaució i responsabilitat seguint les mesures indicades i recomane reduir la mobilitat a l'estrictament necessari. La millor vacuna continua sent quedar-se en casa".
Destacats