La Diputació construirà una glorieta en la carretera d'Alzira a Corbera per a reduir la perillositat en l'encreuament amb la CV-506

La intersecció de la CV-510 i la CV-506 és un tram d'elevada circulació, amb més de 10.000 vehicles al dia. La rotonda, amb dos carrils de 4 metres cadascun, millorarà la seguretat en aquest tram

Guardar

CV-510 Alzira-Corbera
CV-510 Alzira-Corbera

La Diputació de València construirà una glorieta en la carretera d'Alzira a Corbera per a reduir la perillositat d'aquesta via en el tram en el qual es creua amb la CV-506. L'actuació, amb un pressupost de 2.169.000 euros i un termini d'execució de sis mesos, està previst que es licite abans de l'estiu, una vegada finalitzat el procés d'expropiació anunciat en el BOP, amb una superfície d'una mica més de 12.000 metres quadrats.

El projecte de l'àrea provincial de Carreteres que dirigeix Rafa García contempla a més una segona glorieta en l'encreuament de la CV-506 amb el Camí Baix de Corbera, amb una secció transversal d'uns 800 metres entre els punts quilomètrics 1,8 i 2,6 d'aquesta via de titularitat provincial. Les dues rotondes permetran millorar la seguretat en aquestes carreteres que connecten diversos municipis de La Ribera i que acumulen un trànsit diari de prop d'11.000 vehicles.

La glorieta principal, en la intersecció de la CV-510 amb la CV-506, disposarà d'un illot central de 40 metres de diàmetre interior, amb dos carrils de quatre metres cadascun i vorals interiors i exteriors de mig metre. "És una obra molt necessària en un punt d'elevada perillositat i escassa visibilitat pel qual passen més de 10.000 vehicles cada dia", assenyala el diputat de Carreteres, Rafa García, qui insisteix que la seguretat viària "és la prioritat absoluta d'aquells que tenim la responsabilitat de mantenir en el millor estat possible la xarxa viària provincial".

L'actuació es completarà amb una segona rotonda de 18 metres de diàmetre interior i un únic carril de 5,5 metres d'amplària i vorals de mig metre en l'encreuament de la CV-506 amb el Camí Baix de Corbera. A més, el tram d'aquesta carretera comprés entre el punt quilomètric 1,8 i el 2,6 es condicionarà amb la implantació d'una secció transversal que comptarà amb un carril de tres metres d'ample per sentit i vorals d'un metre. L'obra inclou una xarxa de drenatge que condueix el cabal que recull la carretera cap al barranc.

Arxivat a:

Destacats