Finalitza la XIII Setmana de l’Economia a Alzira amb 4.600 assistents

La primera edició online ha suposat rècord d’assistència i participació de ponents

Guardar

NP_22022021_balanç_positiu_setmana.economia_Mesa de trabajo 1
NP_22022021_balanç_positiu_setmana.economia_Mesa de trabajo 1

Finalitza la XIII Setmana de l'Economia després de cinc dies de conferències, taules redones i entrevistes virtuals. Segons les dades facilitades pel departament municipal d'Idea, responsable de l'organització, 4.600 persones han assistit a aquestes cites telemàtiques i més de 50 candidats i candidates han sigut entrevistades per un total de 7 empreses.

Les ponències més visitades, amb més de 330 visites cadascuna van estar, la del dia 15 de febrer, "La importància de la innovació i creativitat de les empreses" a càrrec de Carlos Rivadulla, el dia 16 de febrer, la Taula redona: "La competitivitat i perdurabilitat de l'empresa familiar: reflexions i desafiaments" a càrrec de Bernardo Gregori, Alejandro Ríos i moderada Alejandro Escribá i la Taula redona del dia 17 "La Formació Professional com a clau per al futur laboral i empresarial" amb Manuel Gomicia, Xavier Izquierdo, Pilar Doñate, Rocío Bernardo, Pau Català, Joaquín Barcelona, Alba Tornero i Fernando Soler, moderat per Mònica Biendicho i Maribel Navarro.

L'edició d'enguany ha estat marcada per la pandèmia, no sols pel que fa al seu caràcter telemàtic, sinó també pels temes que s'han tractat, entre els quals es troben el teletreball, la creativitat i la innovació en les empreses i els reptes i oportunitats de l'eixida de la crisi econòmica actual. Segons ha expressat l'alcalde de la ciutat, Diego Gómez, tota la programació ha anat en la direcció de crear un nou model de ciutat que done resposta a la situació actual. "Conceptes claus per a esbrinar quina és l'eixida per a la situació actual. Hem parlat d'economia social i solidària, formació professional, agricultura i agroalimentació, canvi climàtic, i de la visió de modernització de les nostres empreses. En definitiva ha estat una oportunitat per a trobar noves formes de negoci per a la recuperació, i eines i ajudes possibles. Cal remarcar l'acte Liderant el canvi, organitzat per l'Associació empresarial, que va tancar aquesta edició, i la participació dels consellers d'Hisenda i d'Economia".

Diego Gómez ha expressat el seu agraïment a tots i totes les participants, així com a Idea, que ha organitzat les jornades, i als col·laboradors: l'Associació Empresarial d'Alzira i Renfe. Al parer de Gómez, aquesta Setmana de l'Economia ha obert noves portes per a pròximes edicions, ja que l'experiència en línia ajudarà a organitzar una setmana amb moltes possibilitats.

Destacats