Este cap de setmana de ruta amb tots els ingredients en EntreComarques 2017

Visita el dissabte Torís i Montroi. El diumenge viatja fins a Favara com a proposta d’esta quarta edició del projecte turístic intercomarcal

Guardar

1024px-turis-vinyamalata
1024px-turis-vinyamalata

La Ribera de Xúquer serà este cap de setmana el punt de partida de la quarta edició del programa EntreComarques 2017. Esta ruta, que combina diverses poblacions i activitats, pretén sumar els recursos turístics de les diferents poblacions del Consorci de la Ribera amb la finalitat de donar a conéixer els seus encants i mostrar al món la cultura, l'art i els espais naturals de la zona. La ruta començarà a les 10.30 hores en el seu horari de matí i a les 16.30 hores per a les activitats vespertines i el punt d'eixida de totes elles serà l'ajuntament. Tot aquell interessat haurà d'inscriure's abans del dijous a un preu de 4 euros per dia.

cartell-rutes-entre-comarquesDesprés de l'èxit obtingut en les anteriors edicions, per a esta quarta s'ha triat la població de Torís com a primera destinació. Esta localitat ofereix al visitant el seu ric patrimoni com per exemple la imponent església de la Nativitat, l'Ermita o els seus emblemàtics carrers. També es podrà visitar l'exposició etnològica i una exposició itinerant d'escultura i com Torís no solament és terra de vi i moscatell tot aquell que decidisca parar el dissabte en esta població quedarà encantat amb l'ambient que es respira. Ja a la vesprada aquell que vulga continuar podrà fer una visita a la localitat de Montroi.

Favara serà l'última parada d'este cap de setmana. El diumenge el viatger coneixerà en profunditat la localitat i no solament la població sinó que els amants de la naturalesa estan de sort. El dia començarà amb una ruta guiada de senderisme per l'entorn natural que tindrà com a punt final la Cova de La Galera, localitzada en la Serra del Cavall Bernat. Esta activitat està qualificada amb una dificultat mitjana així que tot aquell que ho desitge pot gaudir d'esta. A la vesprada, el Parc Natural d'Enric Valor, amb una extensió de 16.600 m2 amb un llac central i diferents espècies autòctones, serà la destinació perfecta per a finalitzar esta escapada de finalització de setmana.

Esta activitat anirà recorrent diferents poblacions de la Ribera Alta, La Ribera Baixa, La Vall d'Albaida, La Safor, La Costera i La Canal de Navarrés al llarg dels pròxims sis mesos. Tots els caps de setmana fins al 17-18 de juny els amants del turisme autòcton, de descobrir els encants de les poblacions valencianes i els seus entorns naturals tenen una cita amb el programa EntreComarques 2017.

Destacats