Alzira treballa per a prevenir els efectes del mosquit tigre

Guardar

Cartell Mosquit tigre
Cartell Mosquit tigre

La Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Alzira continua treballant per a tindre un control del mosquit tigre que, a causa de les elevades temperatures que registrem, es troba en un moment de màxima activitat. Per aquesta raó, és necessari seguir amb les tasques de prevenció aquest mes d’octubre. La faena que es durà a terme consisteix en la fumigació de les zones on s’acumula l’aigua i en el tractament de les zones verdes com parcs i jardins. L’empresa encarregada de realitzar la tasca de fumigació és Lokímica.

Gemma Alós, regidora de Sanitat, ha assenyalat que “a més dels quatre dies de tractaments mensuals programats es continuaran atenent totes aquelles queixes veïnals que alerten de la presència del mosquit tigre per tal de realitzar una actuació puntual en el lloc on s’haja detectat una proliferació de l’insecte”.

La Regidoria de Sanitat recorda, a més, que cal seguir uns consells per tal de prevenir la proliferació del mosquit tigre a casa: es recomana evitar els recipients que puguen acumular aigua estancada (poals, cendrers, plats de plantes...), mantenir els nivells de clor adequats a les piscines, protegir els pous i aljubs amb malles mosquiteres, vigilar el reg per degoteig, renovar diàriament l’aigua dels abeuradors dels animals i tirar aigua als albellons setmanalment.

Destacats