Alzira ha acordat les persones i entitats guardonades amb les Insígnies d'Or 2020

Guardar

IMG_4272r
IMG_4272r

Ahir a la vesprada es va reunir la Junta de Portaveus de l'Ajuntament d'Alzira per a acordar els guardonats amb les Insígnies d'Or de la Ciutat que el consistori concedeix anualment a persones, entitats i associacions diverses que han destacat per la seua labor. Ahir mateix ja es va comunicar la decisió als guardonats.

En la modalitat d'Humanisme, serà l'Àrea de Salut Pública de la Ribera per la seua tasca per a fer front a la pandèmia del coronavirus; en Activitats Empresarials, a la Pirotècnia Crespo que enguany compleix 100 anys; en Cultura, a MªDolores Tomás Calatayud primera dona d'Espanya que va obtenir la càtedra de vent-flauta i directora del Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo; en Activitats Diverses, al col·legi d'advocats d'Alzira en els 175 anys de la seua creació. En la modalitat d'Esports, el Consell Municipal d'Esports declara desert aquest guardó.

En 2020 l'habitual acte de lliurament del 30 de desembre amb la baixada de la bandera, la cercavila i el plenari queda ajornat fins que les condicions sanitàries permeten la seua celebració.

L'Ajuntament prepararà per a eixe dia un acte senzill de recordatori del dia de la ciutat per a commemorar l'entrada a Alzira de Jaume I. Tindrà lloc a les 12 del migdia a la porta del consistori i consistirà a la lectura de la proposta de les insígnies per al plenari i un parlament. En acabar es llançaran carcasses i s'escoltarà l'himne.

Destacats