51 persones netegen els barrancs d’Alzira gràcies a una subvenció de més de 220.000 € de l’Estat

Guardar

IMG_5750
IMG_5750

L'alcalde d'Alzira, Diego Gómez, acompanyat pel regidor responsable de Medi Ambient, Agricultura i Transició Ecològica, Pep Carreres, han revisat les tasques realitzades fins hui per les 51 persones adscrites al Programa de concessió de subvencions del Servei Públic d'Ocupació Estatal en l'àmbit de col·laboració amb les Corporacions Locals per a pal·liar la desocupació agrícola eventual mitjançant projectes, la finalitat dels quals siga garantir als treballadors un complement de renda, a través de Plans Especials d'Ocupació en zones rurals deprimides.

A través d'aquest programa, l'Ajuntament d'Alzira ha rebut una subvenció de 220.813 € per a la contractació de 51 persones durant tres mesos, des de l'1 de juliol. Pròxims a l'equador d'aquest programa, fins ara s'han fet tasques de manteniment en, entre altres, els barrancs de La Falzia, Vilella, Tora, Fosc i Les Estrelles, i en els camins de Toro, Rumbau, Hort de Mengual, Malecó, Sant Bernabé, Hort del Llidoner, Piletes, Eixabegó i Carasol de La Casella.

Aquesta neteja de barrancs també s'engloba en les mesures preventives de cara a futurs episodis de fortes pluges i inundacions.

També s'està construint un mur en el Camí de l'Almunia, i s'estan realitzant obres de manteniment en una caseta representativa del patrimoni hidràulic d'Alzira.

Hui s'han visitat les brigades que estan fent tasques de neteja del barranc de Tora, Barranc de les Estrelles, Camí del Malecó i els camins de servei de la CV-572, popularment coneguda com a "Ruta del Colesterol".

Destacats