La nova pista d'atletisme municipal, llista per als atletes de Burjassot

Guardar

atletas
atletas

Velocitat, marxa, obstacles,...estes i altres disciplines de l'atletisme protagonitzaran des d'este mateix mes de setembre, la rutina en la nova pista d'atletisme, ubicada en el Poliesportiu Municipal i inaugurada en el dia d'ahir (6-09-2016) . La renovació total del ferm de la pista d'atletisme, que rodeja el camp de futbol, s'ha executat per part de l'Ajuntament de Burjassot, a partir del Pla d'Inversions Financerament Sostenibles, impulsat per la Diputació de València. Les obres van començar una vegada finalitzada la temporada, el passat mes de juny, a fi de no interferir en les rutines dels esportistes locals que entrenen en esta pista diàriament.

Ahir, una àmplia representació de l'Equip de Govern va visitar la renovada pista d'atletisme. Així, l'Alcalde de Burjassot, Rafa García, va visitar la pista junt amb el regidor d'Esports, Manuel Pérez Menero, el regidor de Servicis Municipals, Manuel Lozano, la regidora de Servicis Socials, Olga Camps, el regidor de Governació, Emili Altur, la regidora de l'Oficina de Promoció del Valencià, Maria Viu i el regidor de Promoció Econòmica, Roc Senent. Tots ells van estar acompanyats de l'enginyer municipal, José Manuel Calp i d'Eduardo Gómez Velasco, president i entrenador del Club d'Atletisme Els Sitges de Burjassot.

Les noves condicions del ferm de la pista d'atletisme faran que els entrenaments dels atletes de Burjassot, tant els que formen part del llorejat C.A Els Sitges, com de les Escoles Esportives Municipals siguen òptims i proporcionaren comoditat, confort als atletes, tant els entrenaments com en les competicions oficials que, segons Eduardo G. Velasco, s'espera reactivar a Burjassot gràcies a estes noves instal·lacions esportives per al món de l'atletisme. D'estes pistes, per exemple, ha eixit el jove i reconegut atleta Enrique González.

Atletes i corredors de Burjassot començaran a córrer per esta nou arena roja, en 3, 2, 1, ja.

Arxivat a:

Destacats