La Falla Nàquera-Lauri Volpi de Burjassot dedica la seua Festa Solidària a Àlex

Guardar

Cartel de Alex
Cartel de Alex

Àlex és un xiquet de Burjassot de tan sols 9 anys que pateix una malaltia rara denominada Síndrome de Sturge-Weber. Es tracta d'un trastorn neurocutani congènit, poc freqüent, que es caracteritza per malformacions capil·lars facials i/o malformacions vasculars ipsolaterals cerebrals i oculars, que donen lloc a diversos graus d'anomalies oculars i neurològiques.

Des de la Falla Nàquera-Lauri Volpi, a través de la seua Delegació d'Obra Social, volen ajudar a Àlex i, per aquest motiu, aquest any el seu ja tradicional Festa Solidària, que se celebrarà el 2 de juliol a partir de les 19.30 hores en el Casal de la Comissió, destinarà tot el recaptat a ajudar a aquest menut, representat per l'Associació "Tots amb Àlex".

La festa solidària SUPORT A ALEXAMQM començarà a la citada hora amb un estand informatiu sobre la malaltia, "a partir de les 21.30 hores celebrarem un sopar, en el nostre casal en el Carrer Lauri Volpi, 24. El menú per a adults constarà d'entrepà de carn amb tomaqueta i beguda, 5 € i per a infantils entrepà de truita de creïlla i beguda 3 €", tal com han informat des de la comissió que agraeix a Càtering El Rebost que es faça càrrec de la mateixa sense cap cost.

La reserva del sopar es realitzarà mitjançant la venda de tiquets anticipats els dimecres de 20.30 h a 22.00 h i divendres de 20.30 h a 23.30 hores en el Casal.

Tot el recaptat serà donat a l'Àlex, "per ajudar a millorar en la mesura del possible els cars i continus tractaments que la malaltia requereix".

Destacats