Xàtiva presenta en la Diputació de València el Campionat d'Espanya de Ciclocròs que tindrà lloc el pròxim mes de gener

La cita comptarà amb els millors ciclistes de tot el país i tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 de gener en el poliesportiu dels Pereres

Guardar

L'alcalde Roger Cerdà en la presentació del campionat d'Espanya de Ciclocròs
L'alcalde Roger Cerdà en la presentació del campionat d'Espanya de Ciclocròs

Aquest dijous ha tingut lloc en la Diputació de València la presentació del campionat d'Espanya de Ciclocròs que tindrà lloc a Xàtiva els pròxims dies 7, 8 i 9 de gener de 2022, i en la qual han estat presents el diputat d'Esports Andrés Campos, l'alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, el president de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana Amadeo Olmos, l'organitzador de la cita a través del club «Bicicletes Sanchis» Salvador Sanchis i el regidor d'Esports de Xàtiva Pedro Aldavero.

La prova es realitzarà en el Poliesportiu Els Pereres i comptarà amb centenars de ciclistes arribats des de tota Espanya per a disputar la prova més important del calendari internacional espanyol, en la qual es realitzaran proves de totes les categories de ciclisme tant masculí com a femení.

«Aquesta prova tindrà lloc en una gran ciutat i està organitzada per grans professionals amb un gran recorregut en el món del ciclisme, per la qual cosa estic convençut que serà tot un èxit», ha manifestat el diputat d'Esports Andrés Campos.

Per la seua banda, l'alcalde de Xàtiva Roger Cerdà ha indicat que «aquest campionat és un repte i per a nosaltres és fonamental el suport de la Diputació. En els últims anys hem fet una aposta decidida, de la mà de Bicicletes Sanchis, per aquestes proves de Ciclocròs». Cerdà ha recordat que «són ja 5 les Copes d'Espanya que s'han realitzat en la nostra ciutat de forma consecutiva i per això hem fet una inversió en les nostres instal·lacions esportives per a fer realitat una pista de ciclocròs permanent».

El responsable de la prova Salvador Sanchis ha explicat que «comencem a parlar d'aquest tema el passat any i ara ja és una realitat. Estic segur que serà un èxit de participació i d'afluència de gent, per la qual cosa també serà beneficiós per a la ciutat de Xàtiva».

Finalment, el president de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana Amadeo Olmos ha declarat que «la Comunitat Valenciana sempre ha apostat pel Campionat d'Espanya de Ciclocròs, i és un orgull que la prova del 2022 torne a celebrar-se ací, concretament a Xàtiva, que agafa el testimoni de ciutats com Borriana, Gandia, Sogorb o València».

Arxivat a:

Destacats