Xàtiva homenatja al personal docent jubilat de la ciutat durant els exercicis 2019 i 2020

El passat any no es va poder celebrar el tradicional acte a causa de la pandèmia

Guardar

homenaje docentes xativa
homenaje docentes xativa

Aquest divendres s'ha celebrat en la Casa de Cultura l'homenatge al personal docent jubilat durant el darrer curs, al que s'han sumat també els professors i professores que van finalitzar la seua etapa laboral en 2019, ja que el passat any no es va poder realitzar el tradicional acte a causa de la pandèmia.

Un total de 31 docents de huit centres educatius de Xàtiva han rebut aquest reconeixement: tres del col·legi Claret, sis del col·legi Jacint Castanyeda, dos del col·legi Martínez Bellver, un del col·legi Taquígraf Martí i el Gozalbes Vera, sis del CIPFP La Costera, quatre de l'IES Josep de Ribera i huit de l'IES Lluís Simarro.

A l'acte han assistit l'alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i la regidora d'Educació Lena Baraza al costat d'altres membres de la corporació municipal, i també els directors i directores dels diferents centres educatius de la ciutat amb homenatjats en l'acte.

La presentació ha comptat amb una actuació de l'alumnat del Conservatori Lluís Milan i la projecció d'uns vídeos recordatoris del personal jubilat durant els exercicis 2019 i 2020. Posteriorment cadascun dels homenatjats han recollit un detall com a record de la jornada.

«Si hi ha un ofici noble i admirable és el dels professors i professores, i per això la nostra societat té l'obligació de reconéixer l'encomiable tasca d'educar als nostres fills i filles, responsabilitat compartida amb les famílies» ha expressat l'alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, qui s'ha dirigit als homenatjats en els següents termes: «vosaltres sou la manifestació d'una vocació que no sempre ha estat valorada com cal. Aquest ajuntament està orgullós dels professors i professores de Xàtiva i per això vos mostrem hui la nostra estima, el nostre respecte i el major dels suports».

Destacats