Xàtiva celebra la setmana de l'educació amb la publicació de l'oferta formativa, webinaris i l'homenatge al personal docent jubilat

Els webinaris i l'oferta es podran veure a les xarxes socials d'Info Jove Xàtiva

Guardar

lena baraza xàtiva Setmana de l'Educació
lena baraza xàtiva Setmana de l'Educació

Xàtiva celebra aquesta setmana la Setmana de l'Educació amb la publicació de l'oferta formativa i una sèrie de webinaris virtuals per tal d'adaptar-se a la situació sanitària, i que conclourà amb l'homenatge als professors i professores jubilats i jubilades de la ciutat.

Aquest darrer cap de setmana es va llançar a través del perfil d'Info Jove un cartell amb tots els enllaços de les portes obertes virtuals de la ciutat, per tal de conéixer tota l'oferta educativa (pública, privada i infantil) perquè es puguen conéixer tots els centres malgrat les restriccions sanitàries. Durant la setmana, i a través de les xarxes socials d'Info Jove, s'anirà publicant tota l'oferta formativa de la ciutat amb enllaços a tots els centres perquè les persones interessades puguen accedir i informar-se.

Aquest dilluns 26 s'ha llançat l'oferta formativa d'Educació infantil, mentre que aquesta vesprada tindrà lloc el webinari «Projecte de vida i orientació educativa», a càrrec de Laura Salinas. Demà dimarts es publicarà l'oferta formativa d'Educació Primària i de vesprada es podrà veure el webinari «Itineraris formatius i certificats de professionalitat» impartit per Yolanda Giménez. L'oferta formativa continuarà el dimecres i dijous amb l'Educació Secundària i Altres estudis, respectivament, mentre que pel que fa als webinaris el dimecres es podrà conéixer l'oferta de Cicles Formatius de l'IES Lluís Simarro i el dijous 29 la del CIPFP La Costera.

Per últim, divendres se celebrarà l'homenatge al personal docent jubilat de la ciutat (19 hores, saló noble de la Casa de Cultura) i correspondrà a les jubilacions dels anys 2019 i 2020, ja que el passat any no es va poder realitzar aquest acte a causa de la pandèmia, i per això va quedar ajornat. Per raons d'aforament tan sols podrà acudir una persona acompanyant al costat de la persona homenatjada.

«Tenim moltes ganes de desenvolupar aquesta setmana de l'educació, ja que l'any passat no vam poder realitzar-la tot i que estava preparada» ha expressat la regidora d'Educació Lena Baraza, qui ha remarcat «la preparació de distints webinaris i l'homenatge a les persones docents jubilades dels darrers dos exercicis».

Destacats