Quatre brots de coronavirus a Xàtiva contagien a 33 persones

Guardar

Façana de l'Ajuntament de Xàtiva
Façana de l'Ajuntament de Xàtiva

33 persones han donat positiu en coronavirus a la localitat valenciana de Xàtiva, després d'originar-se quatre nous brots. Així l'ha confirmat Sanitat després de publicar l'última actualització de la incidència del virus a la Comunitat Valenciana.

En el cas de Xàtiva, un brot social ha acabat contagiant a 15 persones. A aquest cal sumar-li un altre brot social d'origen menor amb altres 3 positius. A més, s'han produït dos brots d'origen laboral amb 9 i 6 casos positius en coronavirus.

Així mateix, en tota la Comunitat Valenciana, s'han registrat 2.081 nous casos. Tal com ha explicat la consellera de Sanitat, Ana Barceló, el Pont de Desembre "ha trencat" la caiguda de contagis de coronavirus que la Comunitat Valenciana venia registrat en les últimes quatre setmanes. No obstant això, ha aclarit: "No és que hi haja un creixement generalitzat, però no estem descendint".

Per aquest motiu, demà es reuniran, juntament amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, per a analitzar la situació epidemiològica de la Comunitat Valenciana i determinar si és necessari adoptar la setmana vinent noves mesures contra la propagació del coronavirus. En aquest sentit, ha aclarit que la voluntat del Consell és no aplicar més restriccions però, ha advertit, "si és necessari es prendrà alguna nova mesura la setmana que ve".

Destacats