Obertes les preinscripcions per a l'Escola de Nadal municipal de Xàtiva

L'activitat tindrà lloc al col·legi Gozalbes Vera i té l'objectiu de conciliar la vida laboral i familiar durant les festes nadalenques

Guardar

escola de nadal MUNICIPAL xàtiva
escola de nadal MUNICIPAL xàtiva

L'Ajuntament de Xàtiva celebrarà aquest any una nova edició de l'Escola de Nadal Municipal destinada als més menuts, amb places prioritàries i limitades per tal de cobrir la conciliació laboral i familiar, a més dels col·lectius amb vulnerabilitat social.

L'Escola de Nadal tindrà lloc al col·legi Gozalbes Vera i se celebrarà els dies 23, 24, 28, 29, 30 i 31 de desembre i 4 i 5 de gener en horari de 9 a 13 hores, amb opció de servei d'acollida de 8 a 9h i de 13 a 14h. El preu serà de 40 euros i el pagament s'haurà d'efectuar mitjançant l'autoliquidació a la pàgina de l'Ajuntament.

El termini per a la preinscipció està ja en marxa i s'allargarà fins el dimarts 15 de desembre, mentre que la matrícula es realitzarà des del dimecres 16 al dimarts 22 de desembre.

«Malgrat la situació sanitària, des de l'Ajuntament creguem indispensable continuar treballant en l'educació no formal i per això seguim amb aquesta escola de Nadal que afavoreix la conciliació familiar», ha manifestat la regidora d'Educació Lena Baraza, qui ha incidit en què a l'escola «es garantirà la seguretat sanitària pel que fa a distància i a la quantia de monitors per cada grup reduït de xiquetes i xiquets».

Destacats