Obert el termini per a inscriure's en la segona fase dels bons locals al consum de Xàtiva

Els establiments i comerços que ja formaven part de la campanya en la primera fase no han de tornar a apuntar-se

Guardar

roger cerdà xàtiva
roger cerdà xàtiva

Aquesta setmana s'ha iniciat la captació de nous comerços i establiments de Xàtiva interessats a formar part de la segona fase de la campanya de bons locals al consum, que s'iniciarà en les pròximes setmanes.

Aquells comerços que no participaren en la darrera edició i vulguen participar aquesta vegada poden inscriure's a través de la pàgina web www.reactivemxativa.com o a través de la seua associació comercial (Adexa, Xàcex i Gent del Mercat) en el cas de ser membre d'alguna d'elles. És important destacar que aquelles empreses i establiments que ja estaven inscrits en la primera fase no hauran de tornar a inscriure's per continuar.

Cal recordar que poden adherir-se comerços vinculats a serveis sanitaris (farmàcies, clíniques, òptiques...), establiments d'hostaleria, serveis en general, establiments d'alimentació, comerços en general i establiments de venda d'electrodomèstics.

El termini d'inscripció finalitza el dilluns 16 de novembre, i per a obtenir més informació es pot telefonar al 666 20 98 82.

Destacats