El departament Xàtiva-Ontinyent acull el 48é Congrés de Traumatologia de la Comunitat Valenciana

Es realitza en format reduït a causa de les restriccions de la pandèmia

Guardar

Hospital Lluís Alcanyís, Xàtiva
Hospital Lluís Alcanyís, Xàtiva

El Servei de Traumatologia del Departament Xàtiva-Ontinyent organitza enguany la 48 edició del congrés de la Societat de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de la Comunitat Valenciana (SOTOCAV).

L'esdeveniment científic se celebra en el Gran Teatre de Xàtiva els dies 14 i 15 d'octubre i ofereix ponències i comunicacions de més de 50 especialistes en traumatologia i cirurgia ortopèdica (COT) de diversos Hospitals i Universitats de la Comunitat Valenciana.

A causa de les restriccions que ocasiona la pandèmia l'organització s'ha hagut de preparar un congrés "en format reduït" per a poder complir amb les mesures necessàries de seguretat no obstant això, també reconeix el Servici organitzador que "els temes a tractar i les comunicacions que s'han presentat mantenen el nivell científic alt i l'interés que el nostre Congrés exigeix".

Des de l'organització s'ha agraït que enguany la SOTOCAV haja triat el Servici de COT de l'Hospital Lluís Alcanyís per a l'organització d'aquest congrés que espera reunir a nombrosos facultatius especialitzats en traumatologia de tota la Comunitat Valenciana.

En les dues jornades que es compon el congrés s'han preparat taules d'actualització sobre temes de gran actualitat en l'especialitat, taules de comunicacions lliures agrupades per temes i una exposició de cartells científics.

Aquest congrés acull també dues taules redones dels temes que més interés desperta en aquesta especialitat, una d'elles versarà sobre "Inestabilitats del carp" i en ella participaren com a ponents especialistes d'hospitals com Imed intermutual llevant, clínica Vistahermosa d'Alacant i Hospitals General i Dr. Peset de València. La taula estarà presidida per Cristina Gallec Cap de Secció de la Unitat de Membre Superior de l'Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva i moderada per Xavier Margarit de l'Hospital General Universitari de Castelló.

La segona taula especialitzada abordarà "el tractament de fractures complexes de muscle, colze, pelvis, pilar tibial i astràgal" i serà presidida per Vicente Climent Cap de COT de l'Hospital d'Alcoi i moderada per Eladio Saura de la unitat de Traumatologia de l'Hospital Universitari d'Elx (Alacant).

El divendres, el congrés acollirà també l'assemblea de SOTOCAV i serà clausurat al voltant de les 18 hores amb les últimes comunicacions lliures dels professionals.

Arxivat a:

Destacats