Barceló: 'Al març s'iniciaran les obres del nou Hospital de Dia Oncològic de l'Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva'

Sanitat inverteix 1.234.049 euros i està previst que les obres finalitzen l'any que ve

Guardar

foto_xativa
foto_xativa

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha anunciat que "el març de 2021 començaran les obres d'habilitació del nou Hospital de Dia Oncològic de l'Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva".

Es tracta d'unes obres la licitació de les quals es va publicar al novembre i una vegada s'inicien les obres s'estima un termini d'execució de huit mesos. Per tant, segons ha indicat la consellera durant la seua visita al Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, "esperem que en 2021 puguem tindre concloses ja aqueixes obres".

Així mateix, la consellera ha assenyalat que "per a la creació d'aquest nou hospital de dia, la Conselleria de Sanitat ha realitzat una inversió de més d'1,2 milions d'euros, que permetran dur a terme una reforma completa d'un espai existent al costat de l'àrea d'urgències, que en aquests moments no té un ús específic".

Així, el nou espai, que es destinarà a l'Hospital de Dia Oncològic, compta amb una superfície de 840 m² construïts, la qual cosa suposarà una millora de la qualitat assistencial per als pacients oncològics. Actualment, l'hospital de Xàtiva compta amb un servei d'hospitalització de dia i servei d'oncologia i hematologia que es troben situats en la sisena planta.

A nivell assistencial, l'hospital de Xàtiva compta amb els recintes necessaris per a donar resposta a les fases que requereix aquesta especialitat, admissió, extracció sanguínia, espera intermèdia, 4 consultes d'oncologia, control i administració de tractaments, i capacitat per a 34 llocs de tractaments.

Arxivat a:

Destacats