La Diputació millora la seguretat de la CV-584 d'accés a Casas de Benali a Enguera

L'àrea d'Infraestructures i Carreteres dona per finalitzades les obres de reforç del ferm i millora de la funcionalitat de dos trams que sumen 18 quilòmetres de via a la comarca de la Canal

Guardar

CV-584 Enguera
CV-584 Enguera

L'àrea d'Infraestructures i Carreteres de la Diputació de València ha donat per finalitzades les obres de reforç del ferm i millora de la funcionalitat de la CV-584 d'accés a Casas de Benali, en terme del municipi valencià d'Enguera. L'enclavament destaca per ser una de les zones habituals de turisme d'interior a la comarca de La Canal de Navarrés.

L'actuació impulsada per l'àrea provincial de Carreteres que dirigeix Rafa García s'ha executat en quatre mesos, amb una inversió d'una mica més de 550.000 euros. Les actuacions més importants s'han concentrat en el tram més freqüentat per turismes, molts d'ells amb destinació a l'alberg de Casas de Benali, i vehicles pesants.

En concret, s'ha realitzat un reforç de ferm de 5 centímetres d'aglomerat asfàltic i fresats en les zones més danyades de la carretera pel pas de camions. També s'han renovat les cunetes de seguretat i la senyalització vertical, i s'ha intervingut en estructures com els ponts sobre el riu Mínguez, la rambla del Riajuelo i el barranc de las Contiendas. En tots ells s'han col·locat juntes de dilatació elàstiques i s'han reparat desperfectes per a allargar la seua vida útil.

Aquestes obres en la CV-584, en la demarcació de L'Alcúdia, "tenen com a objectiu fonamental millorar la seguretat viària en aquesta carretera pertanyent a la xarxa provincial que presenta una important freqüència d'ús, tant en trajectes laborals com en visites de cap de setmana i desplaçaments veïnals", explica el responsable de Carreteres, Rafa García, qui afig que "l'actuació sobre el ferm, el drenatge i la senyalització redunda directament en benefici dels usuaris de la via".

Arxivat a:

Destacats