La Brigada Municipal d'Obres de Burjassot està treballant en les millores dels centres educatius del municipi

Guardar

Cole1
Cole1

La Brigada Municipal d'Obres de Burjassot, coordinada des de la Regidoria de Servicis Municipals per Manuel Lozano, està duent a terme coincidint amb les vacacions escolars diferents obres de millora en els centres educatius de Burjassot. Unes tasques que s'unixen a les que ja realitza al llarg de l'any de manteniment.

Aprofitant que les xiquetes i xiquets de Burjassot estan ja de vacacions, la Brigada ha iniciat obres de major envergadura en els col·legis i que necessiten que en els centres no hi haja alumnes.

Així, les obres que ja s'estan executant o l'inici de les quals serà imminent són, en el CEIP Villar Palasí, la reforma dels banys en el gimnàs, el muntatge d'un rocòdrom, la millora de la tanca de la pista esportiva, hormigonant uns metres de les jardineres i també de la zona de l'escala d'emergències del pavelló infantil. Finalment, en este centre també s'ha abonat, oxigenat, revisat i reparat el sistema de reg de l'hort i de la jardineria.

Per la seua banda, en el CEIP Sant Joan de Ribera s'ha procedit a adequar la zona, prop de 290 metres quadrats de solera, per a la ubicació de barracons, s'ha sol·licitat el cablejat de totes les aules perquè puguen disposar de connexió i també es realitzaran millores en la pista esportiva, en este cas de pintura. En el cas d'esta última acció serà atesa per CEMEF.

En el CEIP Miguel Bordonau s'està construint una cuina nova i s'ha procedit a la poda dels arbres del centre i, en el CEIP Fernando dels Rius, en el pati infantil, s'ha realitzat una solera d'aproximadament 12 metres quadrats en la zona de la font, s'ha abonat, oxigenat, revisat i reparat el sistema de reg de l'hort i la jardineria i es va a canviar la tela metàl·lica per enreixat amb un mur en la base per a separar el centre de l'EI Caperucita Roja. Així mateix, en el menjador es va a construir un magatzem amb una superfície aproximada de 6 metres quadrats i s'ha instal·lat un senyal acústic, dins dels dispositius d'emergència. Finalment, es van a col·locar uns 22 estores.

En el cas del CEIP Mare de Déu Desamparados, per motius de seguretat s'instal·larà una xarxa de separació en la part posterior del centre amb Séquia de Tormos de prop de 165 metres quadrats i també s'ha abonat, oxigenat, revisat i reparat el sistema de reg, de l'hort i de la zona de jardineria.

A més de tot allò que s'ha mencionat en tots els centres escolars, incloent les escoles infantils de 613 Vivendes i Isabel la Catòlica, així com en l'Escola d'Adults, s'estan realitzant els repassos i reparacions necessàries d'electricitat, llanterneria, fusteria, obra, neteja de canals i pintura i manyeria, en estos últims casos per part de CEMEF.

Com és habitual, al terme d'estes es coordinarà l'aplicació de tractaments de salut ambiental i neteja.

Arxivat a:

Destacats