La Asociación Banda de Música de Calasparra, guanyadora de la II edició del Certamen de Bandes de música de la Vila de Catarroja

Bandes de música de diferents comunitats autònomes han competit en aquest certamen

Guardar

0-24
0-24

Per segon any consecutiu, la localitat de Catarroja ha comptat amb les actuacions de quatre bandes de música de diferents comunitats autònomes. I és que, diumenge passat, en el Teatre Auditori de Catarroja es va celebrar el Certamen Nacional de Bandes de Música Vila de Catarroja.

El jurat per unanimitat ha atorgat el Primer Premi a La Asociación Banda de Música de Calasparra. En segon lloc, ha quedat el Centro Instructivo Musical Santa Cecília de Yátova i per últim, la Sociedad Musical La Constancia de Moixent.

Aquest esdeveniment començava amb una cercavila, que posava el punt de partida a un dia intens de música, germanor, però també competició sana.

A les 11:30 hores començava l'actuació del Centro Instructivo Musical Santa Cecília de Yátova, dirigit per Juan Manuel Alarcón. Posteriorment, va anar el torn de la Sociedad Musical La Constancia de Moixent, dirigida per Juan Carlos García. I finalment, a les 17:30 hores va ser el torn de la Asociación Banda de Música de Calasparra, sota la batuta de Julián Andreo.

Les bandes van interpretar tres peces que el comité d'assessorament, format per professionals de prestigi, van valorar per a triar al guanyador d'aquest certamen. La dotació econòmica va ser molt significativa amb 6.000 euros per al primer premi, 3.500 euros per al segon i 2.000 euros per al tercer.

Per a posar punt final a aquest dia ple de música, la Unió Musical de Catarroja va eixir a l'escenari com a banda convidada.

Arxivat a:

Destacats