L'èxit de la III Edició del Concurs "Pinta al carrer"

Guardar

pintura 1
pintura 1

El passat 16 juliol el paisatge idíl·lic que dibuixa la costa alboraiense de Port Saplaya va acollir el Concurs de Pintura a l'aire lliure, "Pinta al carrer". En aquesta III Edició van participar un total de 52 artistes procedents de diferents Comunitats Autònomes del territori espanyol.

En el transcurs del concurs els veïns de la localitat van gaudir i es van delectar dels colors, tècnica i pintures que van inundar els carrers de la anomenada "Petita Venècia". Després de les hores estimades de competició, un jurat especialitzat compost per Enric Mestre, ceramista i professor; Antonio Medina, membre de l'Associació de Acuarelistas Valencians; *Felicia Porta, pintora i professora de Belles arts en la UPV; i Isabel Robles, pintora i professora de pintura, es van retirar a deliberar.

Durant el període de reflexió del jurat es va oferir, gràcies a la col·laboració de la Cafeteria Toni, Les de Torres Ciriaco i Fartons Polo, un berenar amb orxata, sorbet de iogurt i fruits del bosc. Després de l'aperitiu es va procedir al repartiment de premis. Els guardonats en la secció d'adults van ser Guillermo Ferri, Pablo Rubén López i Gonzalo Romero premiats amb 1000€, 600€ i 400€ respectivament. El participant de la sector juvenil Sergio Maroño es va alçar amb el primer premi valorat en 150 € per a material en belles arts.

L'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarria, i diversos membres de la corporació es van donar cita en aquest gran esdeveniment del món cultural de les arts i van participar activament en el lliurament de premis.

Arxivat a:

Destacats